المقادير
كيلو بامية+ربع كيلو لحمة +حبتين طماطم+بصلتين+5فصوص ثوم+3ملاعق زيت+كاستين ماء+ملعقتين صلصة طماطم+نص ملعقة فلفل اسود+ملعقة كمون+ملح حسب الرغبة
يللا نطبخ
نقطع البامية وننظفهاونغسلها
نفرم الطماطم والبصل ونغسل اللحمة ونقطعها قطع صغييرة
نضع الزيت في القدرونضع عليه البصل والطماطم واللحمة والبامية والثوم المدقوق والكمون والفلفل الاسود والملح
ونخليه عالنار خمسة دقايق
نذوب الصلصة في الماء ونضعها فالقدر عالبامية
ونغطي القدر ونخليه على النار الى ان ينضج
تقدم مع الرز الابيض والعيش
وبالعافية
تسلم ايديكي ياسوسو